«World of Warcraft: Cataclysm» rekker jula!

Utgivelsesdatoen er spikret.

4. oktober 2010 16:08

Det gikk nylig rykter om at den tredje og svært etterlengtede utvidelsespakken, Cataclysm, til «World of Warcraft» ville bli utsatt til 2011.

Men nå har det tikket inn en offisiell pressemelding som annonserer at den rekker julesalget – det slippes nemlig, som tidligere antydet, 7. desember.

- Cataclysm inneholder det beste innholdet vi noen sinne har laget til «World of Warcraft». Det er ikke bare en utvidelse, men gjenskaper mye av innholdet i det originale Azeroth, komplett med episke nye eventyr for høye nivåer for eksisterende spillere og en redesignet opplevelse for de nye spillerne, sier Blizzard-sjefen Mike Morhaime i pressemeldingen.

Han forteller også at den pågående betatestingen bidrar til å få spillet klart.

- Med hjelp fra betatesterne legger vi nå siste polering på spillet, og vi ser frem til å ønske spillere fra hele verden velkommen til å oppleve det om et par måneder.

I den nye utvidelsen rammes hele «World of Warcraft»-spillverdenen av en gigantisk naturkatastrofe, noe som forandrer landskapet fullstendig. Dette gjør at spillet nærmest føles som nytt, og det vil i tillegg komme helt nye områder og oppdrag i spillet.

Samtidig blir det introdusert to helt nye raser i spillet – gobliner og worgen. Den øvre grensa for nivåer vil også bli flyttet til 85.

 «World of Warcraft: Cataclysm» slippes til PC og Mac den 7. desember.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3