Folk er forbanna etter å ha fått lange reklamesnutter i fullprisspillet «NBA 2K21»

«Oops, det var ikke meningen», sier 2K Games.

21. oktober 2020 14:56

(PressFire.no): Det er ikke mange ukene siden Electronic Arts beklaget for å ha dyttet inn reklame under spilling av «UFC 4».

Nå har 2K Games tråkket i samme salat og pådratt seg spillernes vrede etter å ha kjørt store reklamer i «NBA 2K21» som ikke kan hoppes over.

Flere spillere satte lommeboka i vrangstrupen da de fikk 20 sekunder lange reklamesnutter før en av spillets «MyTeam»-episoder, som nå er i sesong 2.

Disse videoene vises i en lastetidskjerm før kampen skal spilles, og før du kan endre lagoppstillingen din – men der «MyTeam»-epiodene kan hoppes over, kunne ikke reklamen skippes selv om lastingen var ferdig.

Selv om du brukte en lynrask SSD som kuttet ned lastetiden ville altså reklamen spilles helt gjennom.

Dette til tross for at spillet er lansert til fullpris, og som vil få prislappen på 800 kroner her hjemme på de nye konsollene.

2K Games har på Twitter gått ut og sagt at «oops, dette var en feil, gitt», selv om selskapet ble kritisert for å ha gjort noe tilsvarende i fjorårets versjon av spillet.

- Som flere vet, så har det i de siste årene vært integrert reklamer i 2KTV-segmentene. Gårsdagens reklamer påvirket spillernes opplevelser på en måte vi ikke hadde ment, siden disse reklamene ikke er ment til å dukke opp før spillerintroduksjonene, skriver selskapet.

- Dette vil bli fikset i framtidige episoder.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3