EA legger seg flat og fjerner tv-reklame de la inn i «UFC» ukesvis etter lansering

Dukket opp under spilling.

6. september 2020 19:49

(PressFire.no): Det har gått omtrent en måned siden «UFC 4» kom ut, og spillet i seg selv har fått alright kritikk (selv om mange mener spillet er et steg bakover for serien, om vi skal tolke diverse kommentarfelt).

Men nå viser det seg derimot at EA implementerte et reklamesystem i spillet som skapte furore.

For plutselig fikk alle spillerne reklame for Amazon-serien «The Boys» midt i spillet, ukesvis etter lansering, noe som ikke hadde vært tilfelle før.

Det var ikke bare snakk om bare reklame på gulvet i ringen/buret, men også reklame som dukket opp på skjermen mens du slåss – og mellom alle reprisene.

EA anklages for spekulering

På Reddit har en bruker postet en video som viser hvordan det hele så ut.

Det fikk mange til å se rødt, og tilbakemeldingene var av den krasse typen.

Dette var noe som ikke ble skrudd på før etter de fleste anmeldelser av spillet var ute, og flere anklager nå EA for å ha spekulert i nettopp dette – at de visste at dette ville bli så dårlig mottatt at de med vilje holdt tilbake funksjonen til etter anmelderne hadde skrevet sine anmeldelser.

Det var ikke bare i «UFC 4» at reklamen kommer opp, men også i «UFC 3» fra 2018.

Fjerner reklamene

Såpass mye hat ble det at EA nå har valgt å fjerne reklamene. I en melding på Reddit går selskapet ut og beklager hele greia.

- Tidligere denne uka skrudde teamet vårt på reklameplasser i «UFC 4» som ble vist under reprisene. Denne type reklame er ikke nytt, men vi har vanligvis bare hatt disse i hovedmenyen eller i ringen.

- Det ble veldig klart fra tilbakemeldingene at å integrere reklamene i reprisesystemet og som overlays ikke var velkomment. Reklamene er nå skrudd av, og vi beklager forstyrrelsene til spillingen som spillerne kanskje har hatt.

- Vi innser nå at dette burde vært kommunisert til spillerne før det ble gjort, og det er på vår kappe.

EA skriver videre at de ikke kommer til å implementere reklamene igjen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3