– Ikke forvent «GTA» med geiter

«Goat Simulator» inntar stua.

19. april 2015 15:48

(PressFire.no): En av fjorårets mest sprø indie-snakkiser tar seg nå ut av pc-boblen, og forsøker seg på konsollmarkedet.

«Goat Simulator» er nå tilgjengelig til både Xbox 360 og Xbox One.

Spillet går ut på å gjøre så mange merkelige triks som mulig i geitestil, fra å stange seg inn på nabofesten, bli kjørt over av iskrembilen, kle på seg raketter eller slikke helikoptre med den enormt lange geitetunga.

Nye geiteformer

En «ekstra lang geit» er dessuten på vei inn i spillet i anledning slippet til Xbox. Denne geita har prikker.

I tillegg  avslører traileren at man får muligheten å innta rollen som rabid emu, eller et herlig langsomt pingvin.

Om du syntes dette høres passe teit ut, burde du vite at det kanskje er en mye dypere mening bak det hele.

Den heite geita ble kokt opp av et par svensker i fjor vår i sammenheng med en Game Jam, og til deres egen forbauselse ble den en Internett-hit over natten. Spillstudioet så seg nødt å gjøre spillet tilgjengelig for massene.

– Kjøp heller en ekte geit

Absurditeten rundt spillet har absolutt vært drivkraften bak dens popularitet, da spillet har fått mye kritikk for å være fullt av problemer.

Det er noe også utviklerne hos Coffee Stain Studios selv har lagt som en advarsel før man kjøper spillet:

– «Goat Simulator er et lite, ødelagt og dumt spill. Det ble skapt på et par uker, så forvent ikke «Grand Theft Auto» med geiter, skriver de.

– Faktisk er det bedre om du ikke forventer noe som helst. For å være ærlig, så er det bedre om du bruker pengene på en rokkering, en haug murstein, og kanskje en ekte geit.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3