Er dette «Prototype 2»?

Hinter om annonsering 11. desember.

3. desember 2010 10:30

En serie på tre bilder, som hinter til en annonsering under Spike TVs Video Game Awards, har satt i gang spekulasjoner om både et nytt «Left 4 Dead»-spill eller et nytt avsnitt i «Resident Evil»-serien.

Det viser seg nå at det tredje bildet kan være en oppfølger til «Prototype», spillet fra 2009.

Det tredje bildet har nemlig påskrevet teksten «Murder Your Maker» nede i venstre hjørne, noe som korresponderer med den nylig lanserte teasersiten www.murderyourmaker.com fra Activision.

I bildet vises en soldat som holder et barn i hånda med pålydende tekst «We’re here to help!», eller «Vi er her for å hjelpe!» på norsk. Det står også «Don’t ever leave the green zone» («aldri forlat den grønne sonen») på bildet.

Eurogamer påpeker at du i «Prototype» spiller en mutert mann med superkrefter, som er på søken etter skaperen sin, og det er her «Murder Your Maker» kommer inn.

Ifølge teasersiten vil avdukingen skje på samme dato som Spike TVs prisutdeling.

Det er allerede varslet at flere spill vil bli annonsert under prisutdelingen, hvor det har blitt hintet om at også Sony vil avduke et nytt PlayStation 3-eksklusivt spill som kan være «Uncharted 3».

«Prototype» kom ut nesten samtidig som det glimrende PS3-eksklsuive spillet «inFAMOUS», og hadde mange likheter i at du i begge spillene styrer en mann med superkrefter i en åpen verden. Oppfølgeren til «inFAMOUS» ble annonsert rett før årets E3 og tar handlingen til New Orleans og skal etter planen slippes iløpet av 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3