Nye «inFAMOUS 2»-detaljer

Cole får en ansiktsløftning og handlingen flyttes til en New Orleans-inspirert by.

7. juni 2010 14:39

For noen dager siden avslørte spillmagasinet Game Informer at hovedpersonen i PS3-spillet «inFAMOUS», Cole MacGrath, får en ansiktsløftning i oppfølgeren.

Og nå avslører lesere som har fått tak i magasinet flere detaljer rundt spillet enn de som lekket ut i helgen da dette spillet først ble gjort kjent.

Les også: Anmeldelse av «inFAMOUS».

SUPERT I NEW ORLEANS

Ifølge artikkelen vil ikke bare Cole få en ansiktsløftning, men også få stemme fra en ny skuespiller.

Dermed ser det ut til at David Sullivan, mannen som ga stemme til Cole i det første spillet, kan ha mistet jobben.

Dette kommer som en overraskelse da Sullivan i fjor twittret om at jobben med å stemmelegge Cole for det neste spillet alt hadde startet.

Og selv om superkreftene til Cole fremdeles hovedsakelig vil være elektriske, så vil det komme flere nye superkrefter.

Les også: Portugisisk spillblad avslørte «inFAMOUS»-oppfølgeren.

Ifølge arikkelen kan det også se ut som at Cole fortsetter med kreftene fra forrige spill og at det nå handler om å bli en enda mer spektakulær superhelt.

Samtidig skal handlingen denne gangen foregå i en New Orleans-inspirert by som har fått navnet New Marais. Det påpekes også at filmsekvensene nå ikke bare vil bestå av tegneseriebilder som forrige gang, men også filmsekvenser.

I tillegg skal det nå være mulig å selv konstruere måter for å komme seg opp i høyden, noe som skal pirre utforskeren i deg. Og selve byen skal også være utvidet betraktelig. Det skal visstnok være langt flere biler og folk, samtidig som det generelt skal skje mer.

Det er også forventet at mange flere detaljer om «inFAMOUS 2» vil bli avslørt på årets E3 om én uke, hvor vi er til stede.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3