Avslører «inFAMOUS 2»

Portugisisk spillblad frister med annonsering av «inFAMOUS 2».

31. mai 2010 10:55

Ifølge Scrawlfx.com har det offisielle PlayStation-magasinet i Portugal nå avslørt at neste nummer kommer til å avduke oppfølgeren til fjorårets glimrende «inFAMOUS».

Den siste siden i magasinet viser et bilde av protagonisten (eller antagonisten) Cole MacGrath fra «inFAMOUS» hvor de pirrer leserne med hva som kommer.

Under bildet står det nemlig: «Annonseringen av en fantastisk PlayStation 3-eksklusiv oppfølger i neste nummer!».

Les også: Anmeldelse av «inFAMOUS».

SPILL, TEGNESERIE OG FILM

At Sony og Sucker Punch! jobber med en oppfølger er ikke veldig overraskende. Det første spillet ble godt mottatt hos anmelderne, samtidig som det fikk flere priser for «beste manus».

I oktober i fjor twitret stemmeskuespilleren David Sullivan at han var i gang med stemmeleggingen av Cole nok en gang. Twitter-kommentaren ble senere trukket fra nettsiden.

I tillegg sikret Sony seg domenet infamous2thegame.com tidligere i år.

Som om dette ikke var nok vet vi også at det jobbes med en film basert på superheltspillet. Sist vi hørte noe var det Marvel-sjef Avi Arad og Ari Arad som skal produsere filmene og Sheldon Turner som skal stå for manus.

Avi Arad har vært involvert i en rekke filmatiseringer av tegneseriehelter, og skal også være involvert i filmatiseringen av filmen basert på både Uncharted og Mass Effect.

Manusskribenten Sheldon Turner skrev blant annet den nye innspillingen av «The Longest Yard» og skal stå for «X-Men Origins: Magneto».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3