Er dette den 45. Beatles-sangen?

Utgiverne av «The Beatles: Rock Band» vil la folk selv oppdage hva den 45. og siste sangen er - men katta kan allerede være ute av sekken.

2. september 2009 12:51

Da låtlisten til musikkspillet «The Beatles: Rock Band» ble offentliggjort for litt siden, manglet det én eneste sang. 44 låter av i alt 45 var servert på et sølvfat, og slikt kan fort få Beatles-fanatikerne til å begynne å gruble.

Nå har et skjermbilde avslørt denne siste låta, men er det nok til å matche forventningene rundt denne mystiske sangen?

Les også: Her er låtlisten til «The Beatles: Rock Band».

HVILKEN LÅT MANGLER?

Er det snakk om en hittil uutgitt Beatles-låt, eller en kjent klassiker som har blitt utelatt med vilje - for eksempel «Norwegian Wood», «Help», «Hey Jude» eller «She Loves You»?

Forventningene er utvilsomt store, for dette musikkspillet har den fulle backingen fra de gjenlevende Beatles-medlemmene og familiene.

Noe vi selv fikk se da Sir McCartney og Ringo Starr åpnet hele E3 i forbindelse med Microsofts pressebrief, og gjennom uttalelsene fra Dhani Harrison som har spilt en sentral rolle med å få lagd dette spillet.

Les også: Avviser «SingStar: Beatles»-rykter.
Se også: Slik ser «Beatles: Rock Band»-instrumentene ut.

Spillbloggen Kotaku fikk kloa i en av utgiverne i MTV nylig, og vedkommende var kort og konsis i sin uttalelse.

Kanskje litt for kort i forhold til de som venter på svar rundt hva den siste Beatles-sangen kan vise seg å være.

- Det er en overraskelse. Folk som kjøper spillet får finne det ut selv, forteller PR-medarbeideren hos MTV.

(NB! OVERRASKELSEN RUNDT HVA DEN 45. OG SISTE LÅTA ER, BLIR AVSLØRT OM NØYAKTIG TRE LINJER).

For å korte ned ventetiden til lansering, ta turen til vårt E3-område og les om våre inntrykk da vi spilte to låter fra «The Beatles: Rock Band» i sommer samt fikk presentert spillet av utviklerne i Harmonix.

Spillforumet ScoreHero samler inntrykk fra de som sitter med tidlige versjoner av spillet, eller anmeldereksemplarer. Det er via dette stedet Kotaku kan bringe skjermbildet av låtlisten i menyen, og dermed også sangen som til nå har vært holdt unna offentligheten.

Den mystiske låta kan du høre her (via Youtube).

Harmonix ville ikke kommentare da Kotaku tok kontakt for å få verifisert dette...

På E3 ble det gjort kjent omfattende planer om å rulle ut Beatles-album som nedlastbart innhold i tiden etter spillansering. Først ut er «Abbey Road»-skiva som du kan supplere låtlista i spillet med i oktober.

«The Beatles: Rock Band» slippes på Xbox 360, PlayStation 3 og Wii 9. september.

Se den storslåtte introen til spillet, som også fikk æren av å åpne hele E3:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3