Godbiter i Beatles-spill

«Rock Band: The Beatles» vil ikke bare inneholde «Help!» og «Come Together». George Harrisons sønn røper at sjeldenheter som aldri er utgitt inkluderes.

13. mars 2009 09:51

Utgivelsen av Beatles-spillet denne høsten markerer en stor fjær i hatten for MTV og Harmonix, som fikk sikret seg rettighetene til å lage dette spillet.

Les også: «Rock Band» kommer til PSP.
Les også: KISS-bass i rockespill.UUTGITT MATERIALE

Rettighetsholderne på arvesølvet etter Paul, John, Ringo og George har nemlig vært ekstremt strenge på digital distribusjon av sanger, noe som blant annet medfører at Beatles ikke er representert på iTunes eller Spotify.

Utvalget i «Rock Band: The Beatles» vil inkludere sanger «ingen har hørt, og aldri er utgitt» sier Dhani Harrison til Billboard. I tillegg sier han at spillet vil være «historisk korrekt», noe som kanskje innebærer at karrieredelen følger bandet fra den sagnomsuste scenen The Cavern, oppvåkningen i Berlin og hysteri i USA?

Dhani Harrison legger til at spillet har vært under utvikling i to år

Les også: «Rock Band 2» endelig til Europa.

Det skal heller ikke mangle på autentisitet når du pakker opp den store esken med instrumentene, for et helt nytt trommesett, nye gitarer og en mikrofon er gjenskapt for å ligne de ikoniske originalinstrumentene for å gi deg alt annet enn en «Hard Day’s Night» når du inviterer til Beatles-konsert i stua di denne høsten.

Spillet skal utgis 9. september, og det til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3