Harmonix avkrefter «SingStar: Beatles»-rykter

Ryktene har svirret om et Singstar: Beatles. Dette blir nå behørlig avkreftet av Harmonix, studioet bak «Beatles: Rock Band».

19. august 2009 13:25

I går begynte det å tikke inn rykter fra GamesCom om at et «SingStar: The Beatles»-spill er på trappene.

For å gjøre det mulig, måtte produsentene av «The Beatles: Rock Band» på noen måter være involvert, for dette skulle være en slags port av musikkspillet som kommer 9. september.

Her finner du alle sakene våre fra GamesCom 09.

- NOEN HAR HØRT FEIL

I en kort kommentar avkrefter Harmonix-sjef Jean Baptiste at dette stemmer, og kategoriserer ryktene som sludder og pølsevev.

- Dette medfører ikke riktighet, det er bare et rykte basert på at noen har hørt feil.

- Jeg vil ha flere detaljer senere i dag rundt hva det er som har blitt misforstått, lyder den smått humoristiske kommentaren fra Baptiste, som havnet på Rock Band-forumet.

Ryktet gikk ut på at Sony hadde gjort en avtale med EA og Harmonix om å gi ut en nedstrippet versjon av «The Beatles: Rock Band» til sin populære SingStar-serie.

Les også: Vi testet «The Beatles: Rock Band»

på E3.
Les også: Vi møtte
«The Beatles: Rock Band»

-utviklerne.

Flere medier skrev i går at dette spillet skulle presenteres under EAs pressekonferanse på GamesCom tirsdag ettermiddag, men det skjedde ikke. 

Det var den britiske spillbransjenettsiden MCV som først meldte om denne nyheten i går.

De mente å vite at «SingStar: Beatles» blir annonsert "bare dager etter" lanseringen av «The Beatles: Rock Band», og at karaokespillet kommer ut før jul.

Det som per i dag er helt bombesikkert, er imidlertid at «The Beatles: Rock Band» slippes 9. september til Wii, Xbox 360 og PS3.

Se den fantastiske introen til «The Beatles: Rock Band»-spillet:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3