Gratis ekstrainnhold til «Mass Effect 2»

BioWare slipper gratis innhold allerede på lanseringsdagen.

18. januar 2010 11:23

Det har gått rykter om at BioWare forbereder ekstra innhold til deres svært etterlengtede oppfølger til «Mass Effect», noe som har blitt en vane fra denne kanten.

Det er også tilfellet med det vi i PressFire kåret som fjorårets beste PC- og rollespill, «Dragon Age: Origins».

Les også: BioWare annonserer «Dragon Age: Origins - Awakening».

Og nå bekrefter BioWare at det også kommer ekstrainnhold til «Mass Effect 2» på slippdagen, men også at det blir gratis.

- For å adressere rykter: BioWare vil ikke ta penger for noe nytt ekstrainnhold til «Mass Effect 2» på slippdagen. Mer detaljer om innhold neste uke, stod det i Twitteren fra BioWare som ble sendt ut i helga.

Oppfølgeren til det høyt elskede sci-fi-rollespillet fortsetter der originalen slapp og det er lovet mange forbedringer fra det første spillet.

BioWares Greg Zeschuk forespeilet fem til seks solide utvidelsespakker til «Mass Effect 2» i et intervju med Joystiq før jul.

Samtidig snakket han i rosende ordelag om erfaringen med å utvikle «Dragon Age: Origins» til Sonys plattform i tillegg til PC og 360, noe som kanskje åpner for at Mass Effect-spillene på et eller annet tidspunkt også vil finne veien til PlayStation 3?

Det første «Mass Effect» og oppfølgeren er (foreløpig) eksklusive for PC og Xbox 360.

«Mass Effect 2» slippes til Xbox 360 og PC 28. januar.

Se trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3