BioWare annonserer «Dragon Age: Origins - Awakening»

«Return to Ostagar» utsettes, men BioWare annonserer «Dragon Age: Origins - Awakening».

5. januar 2010 12:04

«Return to Ostagar» er den første utvidelsespakken til fjorårets beste rollespill, «Dragon Age: Origins», og skulle i utgangspunktet slippes i dag, tirsdag 5. januar til PC og Xbox 360. En PlayStation 3-versjon var planlagt sluppet senere i januar.

Les også: Anmeldelse av «Dragon Age: Origins».

Men slik ble det ikke – i går kom meldingen fra Bioware, i form av et foruminnlegg, som forteller oss at utvidelsen har blitt utsatt.

- Vi beklager, men den planlagte nedlastbare utgivelsen Return to Ostagar som var planlagt til å slippes 5. januar har blitt utsatt på alle plattformer. Vi vil oppdatere dere så snart ny informasjon bnlir tilgjengelig, skrev community manager Chris Priestly på selskapets offisielle forum.

Det nedlastbare innholdet, som først ble annonsert 19. november, sender deg tilbake til ruinene i Ostagar hvor et hemmelig politisk agenda utfolder seg.

Pakken vil også inneholde et større sideoppdrag som avslører mer informasjon om Duncan, mens det også vil bli utvidet med et nytt område.

ANNONSERER UTVIDELSESPAKKE

Etter mye rykter har EA og Bioware nå endelig sendt ut pressemeldingen hvor de offisielt annonserer utvidelsespakken «Dragon Age: Origins – Awakening».

Pakkens handling vil ta plass i landet Amaranthine, hvor du som en Grey Ward vil prøve å gjenreise order of Grey Wards.

Du må også slåss mot nye trusler som Inferno Golem, Spectral Dragon og en mystisk fiende som kaller seg «Architect».

Utvidelsen flytter også taket for maksimalt nivå på rollefigurene og åpner for nye evner, trylleformler og utstyr, samtidig som det påpekes at det blir mulig å importere og tilpasse rollefigurer som allerede er brukt i hovedspillet.

En ny Grey Ward fra Orlais vil også bli tilgjengelig, enten som spillbar figur eller som medlem i gruppen din.

Ifølge Bioware-grunnlegger Ray Muzyka er fansen viktig for selskapet.

- «Dragon Age: Origins – Awakening» viser Biowares forpliktelser til fansen ved å tilby nye historiedrevne oppleveleser som beriker det mørke fantasy-universet våre fans har blitt kjent med og elsker.

- Det livlige onlinesamfunnet til Dragon Age-fansen kommer til å få smaken ved å avsløre de hemmelige motivasjonene til darkspawn, som avslører hvordan darkspawn fortsetter å infisere verden, selv om Archdemon er beseiret, sier  Bioware-grunnlegger Ray Muzyka i pressemeldingen.

«Dragon Age: Origins», som ble sluppet 6. november, har høstet lovord over hele verden som det beste rollespillet i 2009, og vi kåret det til årets rollespill og PC-spill.

«Dragon Age: Origins – Awakening» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 16. mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3