EA annonserer «Merc Inc»

Nytt Mercenaries på vei. Se video her.

25. november 2009 11:12

Bare en uke etter at vi skrev at EA annonserte at de sier opp rundt 1500 ansatte og legger ned Pandemic-studioet, så annonserer de nå en oppfølger i Merceneries-serien - en serie som ironisk nok tilhørte Pandemic.

Det var for et par dager siden at det visstnok hadde lekket en video på nettstedet bitmob.com som skal stamme fra et nytt Mercenaries-spill, noe EA nå bekrefter.

- Vi er svært entusiastiske når vi nå annonserer et nytt spill i den populære Mercenaries-serien, fordi det demonstrerer vår forpliktelse til Pandemics rike spillkatalog, sa EA-manager Nick Earl i en uttalelse.

Les også: Pandemic får seg en strak høyre.

UTVIKLES AV PANDEMIC-MEDLEMMER?

Arbeidstittel på det nye spillet er «Merc Inc» og ifølge Kotaku så er det flere utviklere fra Pandemic som nå jobber i et nytt team med tittelen.

Pandemic-teamet skal nå være en del av EA LA.

EA avslører ingen detaljer om spillet eller slippdato, men videoen viser at det er snakk om et spill med sterk fokus på flerspilleropplevelse.

Pandemic ga ut det første «Mercenaries» til PlayStation 2 og Xbox i 2005 under LucasArts, mens oppfølgeren, «Mercenaries 2: World in Flames» ble gitt ut til PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 og PC i 2008, men da under Electronic Arts, som kjøpte studioet i 2007.

Se video her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3