«Duke Nukem Forever» utsatt!

Utrolig, men sant.

24. mars 2011 13:00

At det legendariske og beryktede «Duke Nukem Forever» i det hele tatt skulle bli ferdig, var nesten umulig å feste lit til inntil «Borderlands»-utvikleren i fjor annonserte at det blir lansert i år, etter at de tok over produksjonen fra 3D Realms som kollapset i 2009.

I januar avslørte de at det etterlengtede spillet blir lansert 6. mai. Det viser seg nå at ikke kommer til å skje, spillet er nemlig utsatt…igjen!

Utviklerne hos Gearbox har imidlertid selvironi nok til å lage en egen video som latterliggjør utsettelsen - i filmen påpekes det hvor utrolig det er at spillet endelig kommer 3. mai i USA (6. mai i Europa), mens det kommer inn en mann og bytter ut datoen med 14. juni for USAs del (10. juni for resten av verden).

Spillet blir altså utsatt litt over en måned. Men vi i Norge får til gjengjeld spillet fire dager før USA, med den nye slippdatoen.

«Duke Nukem Forever» har vært i utvikling i snart 14 år og antall utviklere som har medvirket er så uoversiktlig og stort at Gearbox nylig annonserte tiltak for å spore opp alle som har vært involvert, for å få de inkludert i rullteksten til det ferdige spillet.

«Duke Nukem Forever» utvikles til PC, Xbox 360 og PS3 og slippes 10. juni....tror vi.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3