«Duke Nukem Forever» har fått etterlengtet slippdato

14 år etter at spillet ble annonsert.

21. januar 2011 16:41

«Duke Nukem Forever» har endelig fått en dato som fansen kan forholde seg til. Spillet vil bli gitt ut i USA den 3.mai, mens resten av verden vil se spillet i butikkhyllene 6.mai. Det er hele 14 år etter at spillet først ble annonsert og siden den gang har fansen ventet. Og ventet.

Game Informer var først ut med releasedatoen og den har senere blitt bekreftet av Randy Pitchford, produsenten av «Duke Nukem Forever».

Spillet ble først annonsert i 1997, men utvikleren 3D Realms klarte aldri å bli ferdig med det til tross for at de fristet fansen med konseptbilder og design fra spillet. Duke Nukem har blitt selve symbolet på en alt for lang utviklingsprosess.

Da studioet tok kvelden i 2009 tok det ytterligere to år før det ble bekreftet at 2K Games og Gearbox Software hadde tatt over utviklingen, og det ble lovet da at spillet skulle komme ut i 2011. Gearbox Software ga ut det kritikerroste spillet «Borderlands» i 2009.

«Duke Nukem Forever» er bekreftet til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 og blir lansert den 6.mai.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3