«Driver: San Francisco» er utsatt

Ubisofts revitaliserte bilspill går glipp av julegavepapiret.

13. juli 2010 08:39

Driver-serien får en overhaling og ser lovende ut. Spillet ble presentert og formelt annonsert på E3-spillmessen tidligere i sommer etter at ryktene verserte i ukene før om at Ubisoft ville ta den en gang så stolte bilspillserien tilbake til røttene.

Etter «Driver 3», et spill som floppet grundig etter lansering i 2004, kjøpte Ubisoft opp merkevaren fra Atari. «|Driver: San Francisco» skulle opprinnelig slippes i november i år men blir i stedet skjøvet over til 2011, opplyser Ubisoft i forbindelse med en rapportering av finansenes tilstand.

Spillgiganten opplyser ikke nærmere rundt når de har planlagt å slippe det revitaliserte Driver, annet enn at spillet nå er planlagt utgitt et sted mellom januar og mars 2011. Grunnen er at man frykter at spillet vil drukne i konkurranse med andre, profilerte spilltitler som skal friste lommebøkene før jul.

Samme skjebne lider forresten også «Ghost Recon: Future Soldier», for i mai kunngjorde utgiveren at dette spillet tidligst kommer ut i fjerde kvartal av finansåret – som strekker seg til 31. mars for Ubisofts del.

«Driver San Francisco» lar deg ta opp jakten på Jericho, Bay Areas mest beryktede mann. I rollen som detektiv John Tanner – en veteran i Driver-sammenheng – blir det din jobb å jakte på Jericho. På veien får du rikelig anledning til å bli kjent med områdene i og rundt San Francisco, for under E3 annonserte Ubisoft at spillet vil inneholde flust av gjenkjennbare områder fra denne delen av California – og i tillegg over hundre lisensierte kjøretøy.

«Driver: San Francisco» er planlagt sluppet mellom januar og mars neste år, og kommer da ut til Xbox 360, PlayStation 3 samt PC/Mac. I tillegg utvikles en egen versjon til Nintendo Wii.

Se E3-traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3