Driver-serien tilbake til røttene?

Se traileren som kan gi hint om hva som er i vente.

8. juni 2010 12:21

Litt overraskende har Ubisoft annonsert at det nye spillet i Driver-serien vil befinne seg på årets E3 i Los Angeles. Og selskapet har nylig sluppet en trailer som gir flere hint om hva vi kan forvente fra det nye spillet.

Traileren ser ut til å være en hyllest til opplæringsdelen i det aller første «Driver»-spillet hvor en sjåfør foretar en rekke fiffige kjøremanøvre i en garasje.

«Driver» kom til PlayStation i 1999 og ble senere sluppet til PC/Mac samt Game Boy Color. Det ble senere også sluppet en versjon til iPhone. Originalen kan dessuten nytes på PSP via PlayStation Network.

I det første spillet var dette en opplæringsdel du måtte gjennom for å få jobben som sjåfør i den kriminelle underverdenen.

På nøkkelringen i traileren står bokstavene SF samtidig som Ubisoft har registrert domenet driversanfranciscogame.com, driversanfrancisco.com og driversanfran.com, noe som tyder på at handlingen ser ut til å blitt lagt til San Francisco hvor også deler av handlingen i det første spillet tok sted.

Traileren avslører også førerkortet til sjåføren med navnet John Tanner, som var spaneren du spilte i 1999-versjonen.

En revitalisering av serien hvor man går tilbake til røttene kan være akkurat det serien trenger. Før Ubisoft kjøpte rettighetene til serien i 2006 hadde Atari sluppet «Driv3r», et spill som fikk mye hard medfart i media fordi det være fullt av feil.

Det har også blitt gjort et forsøk på å filmatisere spillserien, men i 2007 ble prosjektet satt på pause. Det siste Driver-spillet kom til PSP i 2007 og fikk navnet «Driver 76».

Se den ferske traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3