«Driver: San Francisco» bekreftet

Ubisoft vil bruke startkablene på en gammel storhet i spillsammenheng. Se den første traileren her.

15. juni 2010 14:47

Bilspillserien Driver opplevde en kommersiell frontkollisjon med «Driver 3» i 2004, et spill som fikk hard medfart i anmeldelsene og som fremsto uferdig og fullt av feil da det ble lansert. I 2006 kjøpte Ubisoft rettighetene fra Atari. Like før E3 startet slapp Ubisoft en trailer som gav oss noen hint, nå har spillgiganten avslørt «Driver: San Franciso» på offisielt vis.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

At det blir lagt mye fokus på kjøring i spillet, er kanskje ikke så overraskende. Men Ubisoft skriver i en pressemelding at de også har inkludert en ny spillmodus kalt shift. Denne lar deg sømløst bytte mellom kjøretøy slik at spilleren alltid skal være aktivisert og ha tilgang til grisekjøring.

- På mange måter definerte Driver-serien actionbilspill-sjangeren med sin unike miks av intens kjøre-action og ikoniske spillmiljøer. Driver San Francisco inneholder en oppslukende historie og spennende, nye gameplay-elementer som garantert vil fengsle både lojale fans og nykommerne til serien, skryter Ubisofts Geoffroy Sardin i pressemeldingen.

Spekulasjonene som gikk i forkant av E3 dreide seg om at vi kom til å få spille som detektiv John Tanner, en spillfigur som også tidligere har vært med i Driver-sammenheng. Det viste seg å stemme.

I det nye spillet skal du jakte på überkjeltringen Lord Charles Jericho og mye av tiden skjer det mens du får anledning til å bli kjent med områdene i og rundt San Francisco, opplyser Ubisoft. Vi blir også forespeilet over hundre lisensierte kjøretøy og gjenkjennbare miljøer fra The Bay Area. Samtidig med at Ubisoft annonserte dette spillet på E3, kommer det også opplysninger om en Collector’s Edition. Denne versjonen inneholder en liten lekebil (1970 Dodge Challenger Hemi R/T Six Pack), et stort kart over San Francisco og to eksklusive kjøretøy som du kan låse opp i spillet.

«Driver San Francisco» er planlagt sluppet i løpet av fjerde kvartal 2010, og slippes til Xbox 360, PlayStation 3 og PC/Mac. I tillegg utvikles en egen versjon til Nintendo Wii.

Se E3-traileren her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3