«Dragon Age 2» bekreftet

Oppfølgeren til BioWares prisvinnende rollespill er avslørt.

8. juli 2010 10:01

Ryktene om en oppfølger til det kritikerroste, populære rollespillet «Dragon Age: Origins» har eksistert en stund. Godt hjulpet av utgiver EA som førte opp et slikt spill i sine planer for 2011. Nå har Electronic Arts bekreftet spillets eksistens i en pressemelding som ble sendt ut angående et annet spill, «Warhammer Online: Age of Reckoning».

Samtidig fristet BioWare på Twitter i går, der de forskutterte at det snart kommer mer informasjon om et nytt spill. Etter alt å dømme «Dragon Age 2».

-  I morgen blir en stor dag for BioWare-fans, skriver utvikleren.

I tillegg til at EA allerede har bakt inn denne oppfølgeren i sine planer for 2011, har BioWare selv allerede begynt å friste med at «Dragon Age 2» muligens skal ut i butikkene i februar 2011. Det kan man i alle fall tolke ut i fra et postkort som var med i utvidelsen «Dragon Age: Awakening», der datoen 1. februar dukket opp uten noen videre forklaring.

Forvent en full avsløring og detaljer om «Dragon Age 2» i løpet av kort tid.

«Dragon Age: Origins» ble sluppet på tampen av fjoråret og rakk både å motta toppscore fra vår anmelder samt bite godt fra seg når PressFire skulle oppsummere de beste spillene fra 2009.


«Dragon Age: Origins», og utvidelsen «Awakening», ble sluppet til PC, PS3 og Xbox 360.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3