«Diablo III» kan være rett rundt hjørnet

Flere forhandlere synes å vite akkurat når ondskapen våkner. Det er ikke lenge til.

8. januar 2012 12:22

(PressFire.no): Det siste vi hørte fra Blizzard om når vi kan vente oss «Diablo III», var i september, da de sa at de planla en lansering tidlig i 2012.

Nå kan det se ut til at spillet bare er tre uker unna å stå i butikkhyllene. Etter at spillnettstedet Joystiq ble tipset om at en Best Buy-butikk i Canada har begynt å reklamere med en lanseringsdato, dro de dit og fant en diger reklamestand som teller ned til 1. februar.

Siden skal den samme datoen ha dukket opp på forhandlerens hjemmesider. Samtidig skriver den britiske forhandleren Gameplay at de selger spillet fra 3. februar, noe som tyder på at spillet kommer ørlite senere til Europa. Noen norsk lanseringsdato er ikke bekreftet.

Les også hvilke spill vi gleder oss mest til i 2012.

Trøbbel med Sør-Koreansk lovverk

«Diablo III» er mildt sagt lenge etterlengtet, da det har gått over et tiår siden forgjengeren. Blant nyvinningene siden den gang, er at spillet blant annet får et auksjonshus som opererer med ekte penger.

Dét er et aspekt av spillet som autoritetene i Sør-Korea ifølge Joystiq er veldig skeptiske til, fordi de mener det kan ligge for nært opp mot gambling for å være lovlig.

Ettersom Blizzard synes å ønske en global lansering, noterer Joystiq at lanseringsdatoen kan bli påvirket av at de Sør-Koreanske spillmyndighetene ikke vet om de kan godkjenne spillet.

PS: Sjekk ut denne videoen fra Extra Credits for noen interessante poenger om auksjonshuset.

PPS: De av dere som sliter med å holde ut ventetiden, kan enn så lenge se hele åpningssekvensen fra helvete, som Blizzard viste i forbindelse med Video Game Awards forrige måned.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3