Annonse
Annonse
– Ingen «Diablo III»-lansering i år
Utvider beta-perioden som et plaster på såret.
No items found.
23. September 2011, 13:37

Vi har håpet i det lengste at «Diablo III» ville bli lanseringsklart i løpet av året, og utviklerne bak oppfølgeren har da også signalisert at dette kunne bli en realitet. Samtidig vet alle som har fulgt Blizzard gjennom årene at dette selskapet ikke slippet et spill før det er grundig gjennomarbeidet og kvalitetssikret.

Blizzard-president Mike Morhaime bekrefter nå at det ikke blir en lansering før til neste år. «Tidlig 2012» er målet.

– Dette kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse. Jeg vet at mange var håpefulle og trodde «Diablo III» skulle bli lansert i år. Det trodde vi også, skriver Blizzard-sjef Mike Morhaime på de offisielle nettsidene til spillet.

– Til syvende og sist føler vi at vi trenger litt mer tid for å polere et par av elementene i spillet, slik at vi kan levere en fantastisk «Diablo»-oppfølger som møter dine, og våre, forventninger.

Denne uken ble de første invitasjonene til betaen som nå er i gang, sendt ut. Og puljevis vil Blizzard øke antallet som får tilgang til denne. I ledd med at det nå er klart at «Diablo III» blir et 2012-spill, vil betaperioden bli forlenget – og et større antall får lov til å teste enn det som opprinnelig var planene, bekrefter Blizzard.

Lurer du på hvordan du kan skaffe deg adgang til betaen? Les her.

Det er altså ingen grunn til å ønske seg «Diablo III» i julegave i år. Spillet kommer tidlig i 2012, bekrefter Blizzard. 


Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum