Det neste Killzone støtter 3D

Det neste Killzone-spillet vil støtte 3D-teknologi, introduserer rakettpakker samt snø, is og masse frostrøyk.

22. mai 2010 08:53

Den siste utgaven av spillmagasinet GamePro har en stor artikkel der de første detaljene om Guerilla-utviklede «Killzone 3» avsløres. Spillet har enda ikke formelt blitt annonsert, men spekulasjonene om en slik kunngjøring har florert de siste månedene.

Nå virker det som om Sony og utviklerne i det nederlandske spillstudioet nærmer seg en langt mer omfattende presentasjon av det PS3-eksklusive tredje spillet i Killzone-serien.

Inntil da har GamePro kortet ned ventetiden litt ved å servere oss de første detaljene fra actionspillet.

Se også: De første «Killzone 3»

-detaljene slik de presenteres i GamePro.

ARKTISK KLIMA I 3D

«Killzone 3» vil støtte 3D-teknologi. Effekten av dette omtales som «vanvittig» på GameSpots engelske forumsider, der en bruker har saumfart opplysningene som brettes ut i GamePro-bladet som nå er på vei ut til abonnenter og butikkhyller.

For å nyte spillet i tre dimensjoner er du nødt til å ha 3D-briller, skriver forumforfatteren videre. Det understrekes at man må sitte sentralt plassert i forhold til 3D-fjernsynet for å få disse effektene til å fungere slik de er ment.

Sony har store planer om både å bringe 3D-fjernsyn ut til folket og oppdatere PlayStation 3-firmwaren til å støtte 3D-spilling i sommer, noe selskapet blant annet understreket da de la frem resultatene fra 2009 nylig. «Killzone 3» kan se ut til å bli et av spillene de vil fronte i denne sammenhengen.

Dessuten får vi boltre oss i arktiske spillmiljøer denne gang. Snø og isbreer nevnes i artikkelen, så forvent minst like mye frostrøyk som mer tradisjonell kruttrøyk i Killzone-sammenheng.

Les også: Vår anmeldelse av «Killzone 2».

Rakettpakker blir ytterligere en ny introduksjon til «Killzone 3», skriver forumforfatteren videre. Samtlige spillfigurer avbildet i magasinet kan observeres med en slik jetpack på ryggen. Disse kan også brukes i offensive angrep, for sammen med noen velplasserte skudd mot en Helghast med en slik jetpack kan du oppnå et riktig så eksplosivt resultat.

Sonys USA-sjef Jack Tretton har tidligere i år forskuttert at Killzone-fansen vil få et tredje spill, men i mars ville han ikke love tidspunkt for en formell annonsering av spillet. Det forventes at Tretton vil presentere «Killzone 3» ytterligere når E3 starter i midten av juni. PressFire vil være tilstede og kommer til å rapportere om hendelsene fra verdens viktigste spillmesse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3