Sony-sjef snakker om «Killzone 3»

En åpenhjertig Sony-topp bekrefter at et tredje Killzone er i støpeskjeen, men vil ikke si når spillet offisielt blir annonsert.

22. mars 2010 10:55

Sonys USA-sjef Jack Tretton har nylig snakket med GameTrailers TV, et videointervju du kan se i sin helhet nederst i denne saken. Noe av det Tretton ble spurt om var de tidvis sterke «Killzone 3»-ryktene som har florert de siste ukene.

Sony-toppen var nok egentlig mest interessert i å snakke mer om de nye PS3-kontrollerne kalt Move som ble presentert under GDC nylig. Men han ble i tillegg presset til å si noe om «Killzone 3».

Les også: Vår anmeldelse av «Killzone 2».
Les også: Flere nyheter fra GDC 2010.

Og Jack Tretton bekrefter spillets eksistens, men vil ikke si noe konkret rundt når den store avsløringen vil finne sted.

- Vi eier Guerilla Studios, og de gjorde en flott jobb med Killzone 1 og 2. Jeg vet ikke når du vil se annonseringer rundt det, men jeg kan definitivt love deg et «Killzone 3», svarer Sony-sjefen til GTTVs vert Geoff Keighley.

Blir det så lenge til som på E3 i sommer, da? De mest offensive ryktene, som vi tidligere har skrevet om, har antydet at en annonseringstrailer ville komme nå på tampen av vinteren.

Tretton røper dessuten i intervjuet at nyhetene som kom fra GDC - som vedrørte Sony-produkter, den nye Move-kontrolleren og spillene på vei til PlayStation 3 - bare er «toppen av kransekaken» når det gjelder snadder.

Resten av kaken får du nyte på E3, frister Tretton.

Se hele intervjuet med Game Trailers TV her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3