«Dante’s Inferno»-demo først på PS3

PlayStation 3-eiere kan prøve EAs diabolske God of War-variant først.

2. desember 2009 11:48

«Dante’s Inferno» kommer til både Xbox 360 og PlayStation 3 i neste måned, men forsmaken er like rundt hjørnet. Likevel er det PlayStation 3-eiere som har grunn til å smile bredest.

Dette er samme historien som da EA kunne annonsere at onlinebetatesten av «Battlefield: Bad Company 2» kom først på PS3. Slikt kan jo få en til å lure på om Microsoft blir pent nødt til å sende en ekstra fin julegave til EA i år…

Les også: Vår test av «Battlefield: Bad Company 2».

PS3-EKSKLUSIV I TO UKER

Demoen av spillet kommer nemlig til Sony-konsollen to uker før 360-eiere får prøve det første brettet i spillet, skriver Kotaku.

PS3 får demoen, kalt Gates of Hell, den 10. desember, mens Xbox 360-eiere kan laste ned den samme demoen 24. desember.

Denne datoen er for noen også kjent som julaften. 360-eiere har dermed et glimrende alibi for å bryte av ribbe-gildet for å spille «Dante's Inferno». 

Les også: God of War-sjef håper på Dante-konkurranse.
Les også: Dante også på PSP.

Produsent Jonathan Knight frister med at Gates of Hell-demoen vil inneholde nok til å representere historiens potensial.

- Demoen vil gi alle innsikt i hvordan vi har behandlet historien og en smak på gameplayet.

- Og med ytterligere ni sirkler av helvete å utforske når spillet slippes i februar, skraper vi bokstavelig talt bare på overflaten, uttalte produsent Jonathan Knight da demoen først ble annonsert.

Utviklerne, som tidligere har lagd «Dead Space», forteller litt mer om hva vi kan forvente oss fra demoen:

- Alighieris verden er et så rikt, detaljert og ofte alarmerende univers, at alle hos oss Visceral Games la hjertet - og tør jeg si sjel - ned for å lage noe virkelig intenst og spennende, sier produsent Jonathan Knight i følge Kotaku.

«Dante’s Inferno» kommer ut 11. februar til både Xbox 360, PS3 og PSP.

Se trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3