«Dante’s Inferno»-demo i desember

Den diabolske halvbroren til «God of War III» kan prøvespilles i desember, bekrefter utgiveren.

11. november 2009 12:25

E3-demonstrasjonen av «Dante’s Inferno» som PressFire bevitnet i sommer, ga oss forhåpninger til dette spillet.

Den grafiske stilen, groteske, fantasirike karakterer og en stilfull, artistisk fremstilling av hvordan «Dante’s Inferno» kan se ut i et spill, danner en interessant ramme for dette actionspillet lagd av «Dead Space»-studioet Visceral Games.

Se også: Skjermbilder fra «Dante's Inferno».

VELKOMMEN TIL HELVETE

Nå vil gjerne EA eksponere potensielle kunder for tittelen gjennom en demo kalt «Gates of Hell» som danner første brettet i dette spillet.

Her får du følge Dantes reise fra vår verden og ned til… vel, helvete. Rosinen i pølsa er en kamp mot selveste svarte-Per, også kjent som Lucifer, Satan eller mannen med ljåen.

Spillet er løst basert på The Divine Comedy - eller Den guddommelige komedie som er den norske tittelen. Verket regnes som det viktigste i italiensk litteratur og er skrevet av Dante Aligheri.

Les også: PSP-versjon av spillet er annonsert.
Les også: God of War-sjef håper på sterk konkurranse fra «Dante's Inferno».

Komedien består av tre deler, der den første har inspirert spillskaperne. Det er den som omhandler Helvetet.

Du spiller som Dante som leter etter sin forlovede, Beatrice, og må gå gjennom de ni sirklene i Helvetes Inferno for å befri hennes sjel.

- Demoen vil gi alle innsikt i hvordan vi har behandlet historien og en smak på gameplayet.

- Og med ytterligere ni sirkler av helvete å utforske når spillet slippes i februar, skraper vi bokstavelig talt bare på overflaten, uttaler produsent Jonathan Knight.


«Dante’s Inferno» slippes til Xbox 360, PS3 og PSP 11. februar, mens demoen bare er tilgjengelig på PS3 og 360 fra neste måned. PressFire.no kommer tilbake med mer info.

Se gameplay-trailer her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3