«Conan»-duo linket med «Uncharted»-film

Filmatiseringen av «Uncharted: Drake’s Fortune» har møtt problemer. I stedet for å vente på Kyle Ward, som jobber med «Hitman 2», velger produsenten å se seg om etter nye manusforfattere.

23. november 2009 11:46

Arbeidet med å bringe eventyreren Nathan Drake til det store lerretet er i full gang. Produsent Avi Arad avslørte tidligere i år at avtalen med Columbia Pictures var undertegnet og arbeidet med å lage et manus hadde startet.

Les også: Vår anmeldelse av «Uncharted 2: Among Thieves».
Les også: Nordmann står bak supergrafikken i «Uncharted 2».

Kyle Ward var tilknyttet prosjektet, men han er også opptatt med å få ferdig manus til «Hitman 2».

«UNCHARTED»-FILM BLIR PRIORITERT AV SONY

Ward har i tillegg gjort ferdig et manus til «Kane & Lynch»-filmen, der Bruce Willis nylig ble bekreftet for en av hovedrollene.

Og det er nettopp Wards arbeidsmengde som nå har gjort at Avi Arad ser seg om etter andre løsninger for å få spikret en historie som fenger til «Uncharted»-prosjektet.

Les også: «Hitman 5» i 2010.
Les også: Avslører tittelen til
«Kane & Lynch 2»

.

Sony og Arad vil nemlig ikke vente til «Hitman 2»-jobben er gjort, og har kastet øynene på duoen som skrev manuset til den kommende Conan-filmen, i følge Latino Review.

I tillegg har Thomas Dean Donnelly og Joshua Oppenheimer skrevet historien til «Sahara» fra 2005, filmen der Matthew McConaughey og Penelope Cruz spilte hovedrollene.

Å få en Uncharted-film til lerretet er visstnok en høy prioritet hos Sony. Oppfølgerspillet som kom i høst, «Uncharted 2: Among Thieves», har så langt solgt over 3 millioner kopier og man ønsker å styrke merkenavnet ytterligere med en potensiell kinosuksess.

Thomas Dean Donnelly og Joshua Oppenheimer er i forhandlinger om «Uncharted»-jobben. Selv om det ikke er bekreftet at avtalen er i boks, skriver Latino Review at partene vil komme til enighet i løpet av kort tid.

Filmen skal overføre handlingen fra det første «Uncharted»-spillet, som kom i 2007. Her jakter Nathan Drake på en legendarisk gullskatt basert på spor han finner fra sin forfar, oppdageren Sir Francis Drake.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3