Bruce Willis klar for «Kane & Lynch»

Bruce Willis er klar for en av hovedrollene, bekrefter filmprodusenten.

21. oktober 2009 11:22

Vi flommer for tiden over av alle prosjektene som bygger på samme forretningsidé: Lag film basert på en spennende spillfranchise.

Men dette går begge veier – Hollywood opplever kanskje idétørke og ser på dette som lettjente penger, men også utgivere som eier et spillmerkenavn velger nå i større grad enn før å bringe opplevelsen over til det store lerretet.

VOLDELIG MAKKER SØKES

Som vi tidligere har skrevet, eksisterer det planer om å filmatisere det danskutviklede «Kane & Lynch: Dead Men».

Produsent Adrian Askerieh forteller Game Daily at Bruce Willis nå har takket ja til å spille den ene hovedrollen. Willis blir Kane, mens det fortsatt ikke er klart hvem som skal spille hans partner, Lynch.

Prosessen med å finne makkeren starter nå for fullt.

- Manuset har fått utrolig mottakelse, forteller Askerieh.

- Etter at Bruce Willis leste det, kalte han det ett av de beste actionmanus han noensinne har lest, og Bruce er en ekspert når det gjelder actionmanus – han har lest samtlige de siste 20 åra, fortsetter produsenten bak «Kane & Lynch».

Adrian Askerieh har skapt seg et navn innen ”spill til kino”-segmentet. Han produserte «Hitman»-filmen og jobber for tiden med å bringe «Just Cause» til lerretet.

Les også: Stort intervju med utviklerne av «Just Cause 2».
Les også: Ninjalansering hos IO Interactive.
Les også: Avslører «Kane & Lynch 2»-tittel.

Manuset til Kane & Lynch-filmen er skrevet av Kyle Ward som også har gjort ferdig manus til Hitman-oppfølgerfilmen og Uncharted-filmatiseringen som Sony har i startgropa. Adrian Askerieh utdyper litt av hva man har fokusert på i filmen. Spillet er et tredjepersons skytespill der vi blir introdusert for to eksfanger, der Lynch er den psykotiske, utilregnelige, mens Kane er tidligere leiesoldat.

- Premissene for filmen vil i hovedsak være de samme. Men detaljene i filmen vil være annerledes.

- Den kommer ikke til å inneholde hver eneste sekvens fra spillet, men det er i essens historien om en leiesoldat som slår seg sammen med en schizofren psykopat for å redde kona og datteren, sier produsent Askerieh.


Innspillingen starter i mars neste år, og det er Lionsgate som blir distributør. En oppfølger til «Kane & Lynch: Dead Men» er ventet til neste år.

Se trailer fra 2007-spillet fra danske IO Interactive:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3