Avslører Kane & Lynch 2-tittel

Eidos har vært innom patentkontoret, og samtidig lagt igjen et hint om hva det neste Kane & Lynch skal hete.

15. juli 2009 08:58

Utgiveren Eidos har søkt om patent på «Kane & Lynch 2: Dog Days», og der har vi ganske sikkert også tittelen på neste avsnitt i serien fra det danske studioet IO Interactive.

For de som er ekstremt interessert i tegnsetting, kan det forresten nevnes at Eidos både søkte om merkenavnet med og uten kolonet intakt.

FILMPLANER FOR «KANE & LYNCH»

Det er United States Patent and Trademark Office, eller USPTO om du vil, som frigir patentene så fort de er registrert på nettsidene deres.

Mens de var innom patentkontoret 8. juli, sikret Eidos seg også rettighetene til navnet Fragile Alliance som er det multiplayermodusen i det første spillet, «Kane & Lynch: Dead Men» (2007), heter.

Les også: Eidos planlegger oppfølgernes inntogsmarsj.

Eidos røpte tidligere i år planene om å filmatisere Kane & Lynch, og Bruce Willis er visstnok aktuell for en av hovedrollene.

Manuset er ferdig, og ført i pennen av Kyle Ward som også står bak «Hitman 2»- og «Uncharted»-spillmatiseringer.

IO har tidligere stått bak «Freedom Fighters», og «Kane & Lynch: Dead Men» anses å være dette spillets naturlige oppfølger, i hvert fall i ånden.

Dette studioet har også lagd Hitman-spillene, så den andre av studioets merkenavn står altså på terskelen til å bli filmatisert.

Lionsgate kjøpte rettighetene til å filmatisere drapsduoen Kane & Lynch.

Oppfølgeren er lovt ferdig før 2010, men mangler foreløpig en slippdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3