«Braid» til PS3

Jonathan Blow sitt geniforklarte «Braid» er straks klar for PSN.

5. november 2009 07:54

Pusslespillet med en tvist, «Braid», høstet priser og toppkarakterer etter debuten på Xbox Live Arcade i august 2008. Senere har spillet også funnet veien til PC og Mac.

Nå bekreftes det at spillet straks finner veien til PlayStation 3 og PSN senere denne måneden, i følge bloggen til spillskaperen Jonathan Blow.

JOBBER MED OPPFØLGER

USA får nyte «Braid» på PlayStation 3 den 12. november, mens Europa og Asia får spillet litt senere.

Spillet er en hybrid mellom en tradisjonell plattformer og et kreativt pusslespill.

For tilsynelatende virker «Braid» å være som et godt, gammelt Mario-eventyr når det gjelder 2D-presentasjonen og den grafiske stilen.

Men den store forskjellen blir raskt åpenbart, for «Braid» tvinger deg til å være kreativ og bruke tidsmanipulering for å løse oppgavene du blir stil ovenfor.

Den uavhengige utvikleren Jonathan Blow og hans medsammensvorne har siden allerede annonsert sitt neste prosjekt, kalt «The Witness».

Meldingen om dette nye spillet kom etter at Blow hadde vært ute og rekruttert til sitt studio. «The Witness» skal først ut i 2011, og det til flere plattformer, røpet utvikleren i august.

Nok en gang handler det om pusslespill og oppdagelser. Dessuten beskrev Blow på sin blogg at spillet er «filosofisk og stillferdig», da han var ute etter å ansette nye utviklere til spillet.

Se trailer fra «Braid»:

Braid trailer from David Hellman on Vimeo.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3