«Braid»-skaperen avslører «The Witness»

Mannen bak det innovative «Braid», Jonathan Blow, har snakket om sitt neste spill som innbyr til flere fiffige puslerier.

4. august 2009 14:53

Det nye spillet til mannen bak innflytelsesrike «Braid» kommer først i 2011 og skal ut på flere plattformer, røper den nye teasernettsiden til «The Witness».

Det var via Jonathan Blows blogg at de første opplysningene rundt dette prosjektet først ble gjort kjent i dag. Han skriver at han gleder seg til å demonstrere og fortelle mer om spillet så fort utviklerteamet som skal lage dette spillet er på plass og at han har noe å vise.

Les også: Her er fjorårets beste Live Arcade-spill.
Se også: Skjermbilder fra
«Braid»

.


I mellomtiden forteller «The Witness»-nettsiden oss at dette er «et veldig visuelt spill» som handler om puslerier og oppdagelser, og at det hele finner sted på en ubebodd øy.

KRYPTISK NETTSIDE

For litt siden skrev vi om Blows jobbutlysninger der han gikk ut for å rekruttere sentrale skikkelser til spillet som han da omtalte på følgende vis:

- Jobb i et lite team med et pussle-oppdagelsesspill som er filosofisk og stillferdig, og som blir lagd av andre grunner enn grumsete profittmotiv.

- Dette spillet legger stor vekt på måten ting ser ut og vil være et forfriskende prosjekt for de som verdsetter nyanser.

Blow har nå fulgt opp med å peke videre til denne kryptiske nettsiden, der han lover å legge ut mer informasjon om sitt nye prosjekt i tiden som kommer.

Nylig ble det kjent at «Braid», spillet som gjorde at Jonathan Blow raskt ble genierklært da det først ble lansert på Xbox 360 i fjor sommer, også kommer til PlayStation 3. Det er også ute til PC.

Se trailer fra «Braid»:

Braid trailer from David Hellman on Vimeo.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3