«BioShock»-filmen får ny regissør

Pirates-regissøren gir fra seg regissørstolen, og «28 Weeks Later»-regissør tar over, melder Variety.

24. august 2009 13:58

Variety har nå meldt at Universal er i forhandlinger med en ny regissør til å ta over filmatiseringen av «BioShock».

Ifølge bransjenettstedet er det regissøren av zombiefilmen «28 Weeks Later», Juan Carlos Fresnadillo (bildet), som er i forhandlinger med Universal om å få innta regissørstolen.

Fresnadillo ble kjent med den spanske thrilleren «Intacto», men slo igjennom med oppfølgeren til Danny Boyle-filmen «28 Days Later». Som passende ble kalt «28 Weeks Later».

Les anmeldelse av «Bioshock» her.


Les også: «BioShock 2» utsatt.GEOGRAFISK PROBLEM

Pirates of the Caribbean-regissør, Gore Verbinski, skulle i utgangspunktet regissere filmen basert på spillet «BioShock», men måtte melde pass på grunn av geografiske problemer.

Filmingen har flyttet sted på grunn av skattemessige fordeler, noe som har resultert i en konflikt med produksjonen av Verbinskis’ animasjonsfilm «Rango».

Gore Verbinski vil imidlertid fremdeles være involvert i produksjonen via produksjonsselskapet Blind Wink.

Ifølge Variety takket ironisk nok Verbinski nei til filmatiseringen av den fjerde Pirates of the Caribbean-filmen på grunn av filmatiseringen av «BioShock».

Men Universal satte i vår bremsene på under forproduksjonen på grunn av for dyrt budsjett, men har betrygget alle om at prosjektet ikke skal «bli en ny Halo».

Les også: Peter Jackson snakker ut om «Halo»-kollapsen.
Les også: Microsoft bagatelliserer Peter Jackson-bruddet.

Manuset til «BioShock»-filmen er dessuten skrevet av dobbelt Oscar-nominerte John Logan.

I «BioShock» spiller du en overlevende fra et fly som styrter i sjøen. Tlfeldigvis finner du en åpning inn i en undersjøisk by kalt Rapture. Men snart viser det seg at drømmen om en utopisk undersjøby gikk svært galt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3