Bilder av ny Xbox 360 lekket

De første bildene av den nye 360-modellen havnet på nettet noen få timer før E3 ble sparket i gang.

14. juni 2010 08:22

Ryktene har florert lenge. Helt siden noen mørke, mystiske bilder snek seg ut fra Kina i mars. De første ferdige fotoene av den nye Xbox 360 har nå lekket ut, omtrent samtidig med at E3 startet natt til mandag norsk tid.

Bildene havnet på nett etter at annonsekampanjer for den nye modellen begynte å poppe opp på flere nettsider. Akkurat lenge nok til at de ble foreviget av blant andre Kotaku.

Den slanke Xbox 360 blir mest sannsynlig presentert senere i kveld (norsk tid) da Microsoft holder sin vanlige E3-pressekonferanse i Los Angeles. Da får vi også vite hva det offisielle navnet på konsollen blir, og får kanskje en prisantydning. Spillanalytiker Michael Pachter har før E3 gått ut og spådd at Microsoft vil prise den nye konsollen under nivået til konkurrenten, PlayStation 3 Slim.

Her finner du flere E3-nyheter.
Alle spillene som er bekreftet til E3 2010.

250 GB HARDDISK

Lanseringen av en ny Xbox 360 er motivert av at Microsoft nå forbereder seg på å slippe Project Natal (som nå har fått det nye navnet Kinect). Med dette tilleggsutstyret, som lar deg spille uten en tradisjonell håndkontroller, vil Microsoft gjøre 360 tilgjengelig for flere brukere.

Den nye Xbox 360’en vil ha innebygd wi-fi, mest sannsynlig er den mer stillegående enn dagens modeller og har fått en utseendemessig ansiktsløfting. Nettannonsene som gled ut på blant annet en italiensk spillnettside i natt norsk tid, røper noen av de harde fakta:

- Harddisken vil være på 250 GB.
- Du slipper å koble til en ekstern Wi-Fi-adapter.

Designet på den nye konsollen har allerede skapt reaksjoner på nettet. Mange mener den ser merkelig hardcore ut tatt i betraktning at denne konsollen sammen med Kinect (altså Natal) skal henvende seg til et bredt lag av potensielle kunder – også de som er Wii-spillere.

Ser du på størrelsen av DVD-drevet og den redesignede strømknappen, så kan man spekulere i at den heller ikke er spesielt mye mindre enn dagens 360-modeller.

Microsoft vil mest sannsynlig avduke denne konsollen og gi oss flere detaljer i kveld norsk tid når de går på scenen for å snakke om fremtidens 360-strategi. Før den tid kan du forvente å få mange inntrykk servert fra deres sirkusinspirerte avduking av Kinect som sparket i gang hele E3 klokken 04:00 natt til mandag norsk tid.

Følg PressFire på Twitter for flere E3-nyheter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3