Er dette Xbox 360 Slim?

Microsoft tester visstnok ut ny og forbedret konsollteknologi i Kina. Slikt blir det saftig sladder av.

17. mars 2010 10:52

Kotaku har fått kloa i et bilde som stammer fra et kinesisk forum, som visstnok viser innmaten til en ny Xbox 360 - en mindre modell som inneholder ny teknologi.

Dette er i høyeste grad verdt å sortere i ryktebunken, det kan utmerket godt være juks og fanteri, men slike bilder og lekkasjer har tidligere vist seg å være forankret i virkeligheten.

Sist da PS3 Slim-ryktene begynte å oppstå i fjor vår etter bilder først publisert på et lignende, kinesisk forum.

BILLIGERE OG MINDRE 360-MODELL?

Xbox 360-modellen som du ser på dette bildet, er angivelig under testing i Kina for øyeblikket.

Og målet for det hele er å kvalitetssikre ny teknologi som forener CPU (prosessoren) og GPU (graphics processing unit) i én og samme chip.

Dessuten skriver Kotaku at størrelsen på konsollen – eller rettere sagt; innmaten av konsollen – er vesentlig mindre enn en Xbox 360 slik vi kjenner den i dag.

Det spekuleres også i at denne teknologien er vesentlig billigere å produsere enn dagens.

Det gjør at ryktene om en Xbox 360 Slim-modell herved har startet. Microsoft har ikke uventet så langt avvist å kommentere disse spekulasjonene.

Steve Ballmer, Microsofts CEO, har tidligere klart å starte rykter om både en ny Xbox 360 og integrering av Blu-ray i fremtiden. Begge gangene har PR-folkene til Microsoft måttet rykke ut og bortforklare dette som misforståelser uten rot i virkeligheten.

Ligger det an til en overraskende avduking av en ny og mindre Xbox 360 på E3 i sommer? Vi venter i spenning.

Xbox 360 Slim solgt sammen med Natal? Med muligheter for trådløst internett integrert i selve konsollen? Og med Blu-Ray-kompabilitet samt et langt mer behagelig støynivå og langt mindre feilprosent enn de tidligste 360-modellene?

Det er nok av punkter å sette opp på en slik ønskeliste om Slim skulle vise seg å bli en realitet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3