Spår Xbox 360 Slim til 299 dollar

Spillspåmann Michael Pachter mener Microsoft vil prise seg under PS3 Slim med sin nye 360-konsoll – som for øvrig enda ikke er annonsert.

14. april 2010 10:06

De første bildene av innmaten til det som ble påstått å være en ny Xbox 360-modell, spredde seg for noen få uker siden.

Dette var foto av en Xbox 360 som stammer fra et kinesisk forum, som altså muligens viser en slankere konsoll. Det ble i samme slengen at denne konsollen for tiden gjennomgår testing i Kina.

Microsoft har enda ikke kommentert saken.

NATAL PÅ KJØPET?

Men flere, blant dem finansanalytiker Michael Pachter hos Wedbush Morgan, forventer at denne konsollen blir introdusert før Project Natal.

Og at den vil være svært konkurransedyktig med Sonys PS3-konsoller allerede på lansering.

Først spår Pachter en mer innholdsrik utgave av den eksisterende 360-modellen, priset til 299 dollar, som er det Microsoft i dag opererer med.

Dette inkluderer konsoll og et par spill.

Pachter snakket nylig til investorer og mener verdien i slike konsollpakker nok vil øke utover året, før Microsoft introduserer en ny konsoll, hevder han.

- Det er enda mer sannsynlig at vi vil se en Slim-versjon av 360 med en 250 GB harddisk og med Project Natal inkludert i pakken, mens man opprettholder prisnivået på 299 dollar, spesielt hvis Sony ikke senker prisen på PS3 når Natal og Sonys Move-kontrollere lanseres denne høsten, sier Pachter ifølge Eurogamer.

NB! Ryktene om en ny Xbox 360-modell er kun nettopp det; rykter. Microsoft har verken bekreftet eller kommentert bildene og spekulasjonene om en Xbox 360 Slim.

Har du sansen for denne typen friske spådommer fra finansanalytiker Pachter? Da anbefales det en titt på hans faste videoinnslag hos Gametrailers.com, kalt Pach Attack!, der han hver uke svarer på spørsmål rundt konsollkrigen, kommer med spillprognoser og forklarer tendenser i markedet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3