«Battlefield 3» skal presenteres i mars

DICE drar til USA på nyåret for å demonstrere sitt neste skytespill.

1. desember 2010 08:29

Selv om «Battlefield 3» formelt ikke er annonsert enda, «bare» avslørt fra offisielt hold, vet alle at spillet er nært forestående. Det har dukket opp lekkasjer og hint om at en annonsering kan være rett rundt hjørnet.

Nå er det kjent at utviklerne i svenske DICE holder på å bestille flybilletter til San Francisco i månedsskiftet februar-mars, for Game Developers Conferance (GDC) skal inneholde foredrag spesielt myntet på «Battlefield 3», skriver Gamasutra.

Kenny Magnusson skal holde et foredrag døpt Lighting You Up in «Battlefield 3», der han i detalj skal fortelle om krigsspillets mer tekniske aspekter.

Flere spekulerer i at den offisielle annonseringen av «Battlefield 3» kan skje den 11. desember, under Spike TVs Video Game Awards.

Dette er samme prisutdelingsshow som blant annet vil inneholde en ny «Batman: Arkham City»-trailer, de første opplysningene om Guillermo del Toros ambisiøse spillprosjekt - og sist men ikke minst; potensielt også avsløre «Uncharted 3».

At de første opplysningene ikke trenger å være mange dager unna, ble også antydet av EAs visepresident, Patrick Söderlund, i forrige måned.

- Dere vil antagelig vite om det før jeg gjør. Det vil bli mulig å se det i nær fremtid. Markedsfolka vil drepe meg om jeg sier når, uttalte Söderlund i et intervju med Eurogamer nylig.

21. desember lanseres den nedlastbare utvidelsen til «Battlefield: Bad Company 2» til PS3 og Xbox 360, der du får nye kart, våpen og kjøretøy - og alt er lagt til Vietnam-krigen. PC-eiere finner denne pakken på EA Store eller Steam fra 18. desember.

Denne utvidelsen ble først annonsert under E3-spillmessen i sommer.

PS: Bildet i denne saken er hentet fra «Battlefield: Bad Company 2».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3