«Battlefield 3» endelig annonsert

DICE fortsetter å jobbe lange dager med overtid. EA snakker for første gang om «Battlefield 3».

11. juni 2009 07:04

Det kommer en hel bråte med Battlefield-spill det neste året. På E3 forrige uke ble «Battlefield: Bad Company 2» (bildet) vist frem, «Battlefield Heroes» er snart ute på PC mens «Battlefield 1943» tiltrakk seg store køer hver dag mens spillmessen pågikk.

Sistnevnte er snart å finne på Xbox 360, PS3 og PC som en nedlastbar oppfølger til «Battlefield 1942».

Les også: «Battlefield 1943» slippes i juni.

Også det tegneserieaktige «Battlefield Heroes» er snart ute, mens vi må vente til neste år på «Bad Company 2».

Les også: «Battlefield Heroes» i sommer.
Les også: Første smakebit av «Battlefield: Bad Company 2».

Nå sier EAs John Pleasants at DICE også er i sving med «Battlefield 3».

- Jeg har hatt æren av å se på «Battlefield 3» over hos DICE i Sverige og ble høyst imponert over måten teamet jobber med dette produktet, sa Pleasants under en finanspresentasjon i følge G4TV.

Han nevnte ikke hvilke plattformer spillet kommer ut på, men hintet om at spillet ikke ligger i planene for EAs inneværende finansår som strekker seg ut mars 2010.

En lekkasje fra en investorrapport tilbake i 2007 antydet at spillet ville ha handling lagt til Midt-Østen, og inneholde åtte ulike brett med opp til 40 spillere på hvert lag. Spillerne får i følge denne lekkasjen 24 kjøretøy og 17 våpen å boltre seg med, med ytterligere våpen som kan låses opp.

Vi er spente på mer informasjon fra offisielt hold i nærmeste fremtid.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3