«Battlefield 1943» kommer i juni

DICE bekrefter at andre verdenskrig igjen kan ta til på konsoll og PC i sommer.

23. april 2009 21:34

Den nedlastbare oppfølgeren til «Battlefied 1942», krigsspillet som det samme spillstudioet ga ut i 2002, slippes snart som nedlastbart spill til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Prisen er det heller ikke mye å klage over, for svenske DICE sitt neste spill vil ligge i samme priskategori som de fleste nye arkadespill på XBLA og PSN, bekrefter utvikleren i følge Kotaku.

Spillet fokuserer utelukkende på flerspillopplevelsen online og lar opptil 24 spillere delta i kampene mellom amerikanske marinesoldater og japanske styrker.

TRE BATTLEFIELD-SPILL I LØPET AV ETT ÅR

Som vi tidligere har skrevet om er det de tropiske områdene Wake Island, Guadalkanalen og Iwo Jima som er arenaen for kampene i dette spillet.

Dette blir utelukkende en flerspillerutgivelse der spillerne har mulighet til å levle opp, men uten at det gir deg fortrinn gjennom flere våpen og lignende.

Tidligere har DICE fortalt at det vil være tre klasser i spillet: infanterist, riflemann og speider, og at helsesystemet vil minne om det du finner i «Halo»- og «Call of Duty»-spillene – altså at du på mirakuløst vis blir totalhelbredet fra et nakkeskudd om du tar en fem sekunder lang pust i bakken mens du ligger i dekning.

Les også: EA annonserer to nye Battlefield-spill.

DICE sin Frostbyte Engine vil garantert sørge for at du får oppleve den samme type ødeleggelse som i fjorårets «Battlefield: Bad Company», også det et spill som får en oppfølger snart.

I tillegg til å jobbe med «Bad Company 2», et spill vi ikke får se før 2010, er DICE også travelt opptatt med et annet Battlefield-spill som også skal lanseres i sommer: «Battlefield Heroes».

Les også: Se den første smakebiten fra «Bad Company 2».
Les også: «Battlefield Heroes» kommer snart.

«Battlefield Heroes» er et gratisspill til PC som lener seg tungt mot en humoristisk tegneseriestil men som skjuler den samme kraftige spillmotoren i bunn. DICE og EA bekreftet nylig at også dette spillet lanseres snart, gjennom en åpen beta-testing som tar til i sommer.

Prisen for «Battlefield 1943» vil ligge på 1200 Microsoft-poeng, en knapp hundrelapp, og spillet slippes til PS3, Xbox 360 og PC 15. juni.

Se trailer fra «Battlefied 1943»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3