Avslører Android-basert spillkonsoll på E3

Mad Catz tar opp kampen med Ouya og Piston.

10. juni 2013 17:00

(PressFire.no): Microsoft og Sony stjeler det meste av søkelyset når man snakker om kommende spillkonsoller, ikke minst nå i forkant av deres pressekonferanser på E3 i kveld. Dem kan du følge direkte her

Utenom disse gigantene med deres Xbox One og PlayStation 4 er det likevel flere andre konsoller på vei ut på markedet. Spesielt Valve- og Xi3-samarbeidet Piston, samt Kickstarter-finansierte Ouya, har fått mye oppmerksomhet.

Nå har spilltilbehørprodusenten Mad Catz sagt at de skal vise frem sin Android-baserte minikonsoll, Project M.O.J.O, i løpet av E3 denne uken. Det skriver GamesIndustry.

Project M.O.J.O. skal være hjørnesteinen i en satsning Mad Catz kaller «GameSmart», en serie produkter for mobilspill.

Det innebærer også produkter som kontrollere, mus og tastatur og headset, som alle vil fungere sammen med konsollen.

- Med vår lange erfaring i spillindustrien har Mad Catz en teknisk kyndighet, produktbredde, global utstrekning og slike forhold til utviklere og utgivere at vi står i en unik posisjon til å begi oss ut på et så ambisiøst prosjekt, skriver Mad Catz-direktør Darren Richardson i en uttalelse til GamesIndustry.

- Vi mener GameSmart-initiativet passer perfekt overens med vår langtidsstrategi for å designe innovative produkter for lidenskapelige gamere, og vår strategi for å ekspandere inn i nye markeder.

Spesifikasjoner, lanseringsdato og pris for Project M.O.J.O. er ikke kjent.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3