Avdukes «Epic Mickey» snart?

Mye tyder på at Game Informer blir åstedet for den første, saftige saken der Warren Spectors neste spill blir presentert.

14. september 2009 10:24

Game Informer har hatt flust av eksklusiviteter i det siste. De var først med å brette ut «Call of Duty: Modern Warfare 2» og de debuterte hele låtlisten til «The Beatles: Rock Band» i høst.

I oktobernummeret finner du den første store saken om «Crackdown 2» samt at bladet gir oss svar rundt hva utviklerne som ga oss det PS3-eksklusive «Heavenly Sword» jobber med om dagen, nemlig multiplattformspillet «Enslaved».

Les også: Game Informer avslører «Enslaved».

- LEI MENN I LÆR OG SKYTEVÅPEN

Det ser ut som godbitene ikke helt stopper med det.

I forbindelse med en redesign av magasinet og nettsidene, har Game Informer gått ut med litt propaganda rundt hva vi kan forvente å finne i novembermagasinet, og mye tyder på at det ligger en avsløring av «Epic Mickey» i lufta.

I følge Superannuation har magasinet begynt å tease sitt neste nummer, og måten den gjør det på får fort tankene over på Warren Spectors svært etterlengtede prosjekt:

En Mikke Mus i en steampunk-inspirert verden, foreløpig med arbeidstittelen «Epic Mickey».

Oktobernummeret av Game Informer inneholder en egenreklame over to sider, med følgende tekst.

- Noe EPISK brygger opp. En redesign av magasinet og nettsidene av EPISKE proposisjoner er forestående, er noe av det man kan lese.

Dessuten forespeiles det at karakteren som får æren av å avduke det hele neste måned, er en skikkelse du kjenner. Man kan til og med skimte den umiskjennelige Mikke-sihluetten på annonsen.

Den mørke steampunkinspirerte stilen i spillet, som tidligere i år ble avslørt gjennom lekket konseptkunst signert kunstneren Fred Gambino, forteller oss at dette blir et mer voksent Disneyspill enn man har sett før.

Les også: Steampunk-Mikke Mus.


Se også: Konseptkunst fra «Epic Mickey»

.

Warren Spectors Junction Point Studios, som eies av Disney, gjør seg tydeligvis klare til å kaste lys over dette prosjektet. Det har versert rykter om at spillet blir et Wii-eksklusivt spill.

Spector har til nå holdt kortene tett til brystet rundt sitt neste spill, men uttalte under Game Education Summit at han nå var «lei av å lage spill med menn i lær og med skytevåpen». Spector har tidligere jobbet på titler som «Deus Ex», «Thief» og «System Shock».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3