«Assassin’s Creed II: Bonfire of Vanities» i morgen

Den andre utvidelsespakken til «Assassin’s Creed II» er rett rundt hjørnet.

17. februar 2010 12:19

Ubisofts Chrisophe Grandjean har nå twitret bilder fra den nye utvidelsespakken til «Assassin’s Creed II». Samtidig bekrefter Ubisoft via sin offisielle twitter at pakken kommer 18. februar til både Xbox LIVE og PSN.

PC-utgaven av spillet lanseres først i mars, men som et plaster på såret for lang ventetid inkluderer Ubisoft begge de nedbastbare utvidelsene av «Assassin's Creed II» om du har ventet på å spille denne oppfølgeren på PC.

Les også: Ezio slår til mot Roma neste år.

RENESSANSENS FIENDE

På ett av bildene kan du se Ezio i full galopp mot den gale munken Savonarola, mens det andre bildet viser Ezio i kjent positur med utsikt over det nye området som blir tilgjengelig med pakken i Firenze.

Den faktiske Savonarola var en motstander av renessansen og ville ha tilbake middelalderen.

Derav tittelen «Bonfire of Vanities» som refererer til brenning av objekter som representerer synd.

Savonarola stod for brenningen av enorme mengder kunst, bøker og kosmetikk. I spillet har Savonarola eplet fra edens hage og har kontroll over Firenze.

La oss håpe at den andre utvidelsespakken inneholder mer enn den første, «The Battle of Forli», sluppet i januar. Vår anmelder syntes det var en tom, stakkerslig utgivelse som ikke er verdt de 26 kronene den koster.

Se trailer av den andre «Assassin's Creed II»-utvidelsen, kalt «Bonfire of Vanities»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3