Mer Assassin’s Creed denne høsten

«Assassin’s Creed: Brotherhood» slippes til høsten, og flytter snikmyrdingen online.

6. mai 2010 10:42

Via et tips fra en leser, formidler spillbloggen Kotaku et bilde av en butikkflyer for GameStop som ikke bare røper «Assassin’s Creed: Brotherhood» men også fastslår at spillet kommer ut denne høsten. 

Ubisoft snakket selv om en slik utvidelse i januar da de la frem sine planer for inneværende finansår, og nevnte at det neste Assassin’s Creed ville inneholde online flerspiller.

I februar snakket Ubisoft-sjef Yves Guillemot med GameSpot om dette nye spillet, og røpet blant annet at handlingen vil finne sted i Roma, en by de som har spilt «Assassin's Creed II» definitivt følte hadde mer å by på enn det som var pakket inn i fjorårets spill.

KNUS TEMPELORDENEN

Etter at spillgiganten nylig registrerte domenenavnet til en nettside med samme navn som spillet, og nå Kotaku viser oss hvordan dette spillet skal friste deg fra butikkhyllene denne høsten, har brikkene falt på plass.

Handlingen fortsetter fra fjorårets «Assassin’s Creed II» og lar deg ifølge GameStop-reklamen tre inn i rollen som en snikmorder og definere hvilke strategier du vil utnytte.

Bildet viser Ezio, hovedpersonen fra det andre spillet i serien, omgitt av maskekledde, mystiske mordere. I tillegg ser vi en tekst som forklarer det grunnleggende:

- Lev som Ezio, nå en legendarisk mester-snikmorder, i hans kamp mot Tempelordenen. Led ditt eget brorskap bestående av snikmordere og slå til mot hjertet av Roma, fristes det med.

Ubsioft har senere bekreftet at flyeren er ekte og dermed også innholdet som i tillegg til «en helt ny flerspilleropplevelse» også frister med at denne enkeltstående utvidelsen til Assassin’s Creed-universet blir tilgjengelig denne høsten.

Les også: Vår anmeldelse av «Assassin’s Creed».
Les også: Vår anmeldelse av «Assassin’s Creed II».

Man skal kunne forhåndsbestille «Assassin’s Creed: Brotherhood» og få en eksklusiv flerspillerfigur med på kjøpet. Kotaku spekulerer i at det kan dreie seg om Altaïr, spillfiguren vi møtte i det første «Assassin’s Creed».

Forvent at den første dosen med offisiell informasjon, skjermbilder og kanskje en trailer dukker opp med det aller første. Ubisoft bekrefter ikke bare spillets eksistens overfor Kotaku, men forespeiler også at det slippes mer håndfaste opplysninger allerede neste uke.

«Assassin’s Creed Brotherhood» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360 og PC denne høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3