Spor av «Diablo III» til PlayStation 3

Har Sony et ess i ermet til E3?

4. juni 2012 13:11

(PressFire.no): Det er ikke så mange dagene siden det særdeles etterlengtede «Diablo III» kom til pc.

Spillet har vært gjenstand for mye oppmerksomhet etter lansering – for det har vært noen tekniske problemer med servere, samtidig som Blizzard nok en gang kan slå seg på brystet over nye rekorder.

Men når kommer spillet til konsollene, er det mange som lurer?

NB! Her finner du alle E3-sakene fra PressFire.

«»

Tyske spor av konsoll-Diablo

Tidligere har det versert mange historier om at «Diablo»-skaperne har fått en økende interesse for konsoller. 

Flere stillingsutlysninger og tåkelagte uttalelser fra offisielt hold gjør at mange håper «Diablo III» blir annonsert til Xbox 360, PlayStation 3 eller kanskje Wii U nå som E3 starter i kveld.

- Josh Mosqueira er sjefsdesigneren på «Diablos» konsollprosjekt, bekreftet Mica Whiple i Blizzard på nyåret, før han like etterpå tok en u-sving for å avkrefte det han hadde skrevet på Twitter.

Den tyske spillbutikken Redcon har nettopp oppdatert vareutvalget sitt. Der finner vi nå spor av en PlayStation 3-versjon av «Diablo III».

PS3-eksklusivt?

Forumbrukere på NeoGAF mesker seg nå med ville konspirasjonteorier, og mange er nøkterne optimister.

Indikerer dette at Sony kommer til å annonsere en sværing som dette i natt - kommer «Diablo III» konsolleksklusivt til PlayStation 3?

Det er verdt å merke seg at det ikke er spor av en Xbox 360 (eller Wii U-versjon) av spillet hos denne tyske spillforhandleren.

Redcon skriver at PS3-spillet kommer i løpet av 2012, og nevner støtte multiplayer gjennom Battle.net.

En dansk forhandler har imidlertid listet opp «Diablo III» både til Xbox 360 og PlayStation 3 for en god stund siden, skriver forumbrukeren Bjaelke på NeoGAF. Dette trenger på ingen måte å være en bekreftelse om at disse spillene faktisk vil dukke opp, men det er lov å håpe ...?

E3 kan gi oss svaret på om det er hold i disse «Diablo III-»oppføringene hos flere spillbutikker. Her finner du tidspunktene om du har lyst til å følge med på pressekonferansene som åpner med Microsofts klokken 18:30 i kveld.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3