Se 25 minutter av «Beyond: Two Souls»

David Cages nye spill minner veldig om «Heavy Rain».

6. juni 2012 17:17

(PressFire.no): Under Sonys pressekonferanse før E3-messen startet fikk vi stifte bekjentskap med David Cages nyeste hjertebarn; «Beyond: Two Souls».

I hovedrollen finner vi Ellen Page som Jodie Holmes, en ung jente som er på flukt fra politiet.

Vi har allerede skrevet en artikkel om den første traileren til spillet, som du kan se her. Her ser vi Holmes i det hun har blitt plukket opp av en intetanende politibetjent, og det virker som hun lider av hukommelsestap. Traileren slutter med at et SWAT-team stormer politistasjonen.

Nå har det dukket opp en 25 minutter langt kikk på det som skal være tidlig i spillet. Her får vi se mer av spillmekanikken, som minner veldig om den vi hadde i «Heavy Rain­». Altså er det tungt på knappekombinasjoner og såkalte quick time events.

Holmes jages også her av politiet. Først gjennom (og oppe på) et tog, så videre i en skog og til slutt i en liten landsby.

I videoen ser vi også at spilleren kan kontrollere et slags spøkelse som må hjelpe Holmes. Spøkelset kan flytte seg gjennom vegger og besette både objekter og mennesker for å avlede politiet eller rett og slett sprenge dem i luften.

Videoen, som gutta hos Gamekyo har filmet, ser du under her. Som du kanskje har gjettet er det rimelig spoiler-fylt, dette.

PressFire skal nå på Sonys E3-område og slå av en prat med David Cage – så følg med for et intervju med den kreative drakraften bak «Beyond: Two Souls» om ikke lenge!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3