Etter «Heavy Rain» venter et besøk til «den andre siden» med Ellen Page

Her er «Beyond: Two Souls». Se den første traileren.

5. juni 2012 03:53

(PressFire.no): I timene før Sonys E3-pressekonferanse, begynte det å sive ut informasjon om David Cage sitt neste spill.

På GDC i San Francisco i mars viste Cage fram en teknologidemo kalt Kara, med en androide på vei ut til samlebåndet – med litt for mange menneskelige følelser for enkelte.

Kara er ikke Quantic Dreams nye prosjekt, understreket Cage den gang.

På Sonys E3-pressekonferanse natt til tirsdag viste han «Beyond: Two Souls». Et spill med overnaturlige undertoner, og skuespillerinnen Ellen Page («Juno») i en av hovedrollene.

Hun spiller rollen om den bortkommende jenta som blir funnet av en politimann. Hun er ikke av den snakkesalige sorten, i hvert fall ikke i den første delen av denne annonseringstraileren.

Page spiller Jodie Holms. Cage sa at vi i spillet får følge henne gjennom 15 år. Hun har en spesiell gave, hun har nemlig kontakt med den andre siden. Vi ser også i den første traileren at hun kan få objekter til å flytte seg - i rasende fart ...

Jodie er tydelig på rømmen fra noe eller noen. Det virker som hun har mistet hukommelsen, og har et arr i hodet som kan ha noe med hennes uvanlige evner å gjøre. 

Den franske spillskaperen forskutterte  videre at alle som blir kjent med Jodie kommer til å bli bergtatt. Filmen du ser nederst er fra introduksjonen i spillet, der du først blir kjent med Jodie.

«Beyond: Two Souls» utvikles eksklusivt til PlayStation 3, og skal være ferdig i 2013. Her er E3-traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3