Nytt Mario, mer Wii Fit

I følge den troverdige avisen Nikkei har Nintendo planer om å avsløre «Wii Fit Plus» og et nytt Mario på E3.

31. mai 2009 06:39

Det at Nintendo har ambisjoner om å følge opp en av tidenes mest innbringende spillsuksesser med en oppfølger kommer ikke som en overraskelse.

Vi tenker ikke på Mario denne gangen, selv om den lubne, italienske rørleggeren også tidligere har slått rekorder.

«Wii Fit» har nemlig solgt over 18 millioner spill (og balansebrett), og fortsetter å legge beslag på bestselgerlister verden rundt.

Det er faktisk på tronen over de mest solgte spillene i historien. Man må være dum om man ikke velger å melke en slik suksess. Nintendo har tenkt å vise verden at de har nese for forretninger under E3 som starter om få dager.

MARIO TIL DS ELLER WII?

Oppfølgeren vil i følge Nikkei, og oversatt av Kotaku, inkludere muligheten til å konkurrere online.

Noe som i praksis mest sannsynlig betyr at du deler dine treningsdata online kontra dagens løsning – på samme konsoll.

Det spekuleres også i en integrering av Wii MotionPlus som kan gjøre at spekklag, høyde, styrke og balanse (eller mangelen på dette) blir målt på en mer nøyaktig måte.

Les også: Wii MotionPlus med bekreftet slippdato.
Les også: Tiger Woods + Wii MotionPlus = sant!

Mer interessant syns vi, er det Nikkei skriver om et nytt Mario-spill. Avisen skriver at det kommer et nytt spill allerede i år.

Om det er til DS eller Wii er usikkert, men vi har tidligere spådd at det blir DS som får et nytt Mario tatt i betraktning at Nintendo nettopp har sluppet en ny håndholdt modell, og at «New Super Mario Bros.» har solgt over 14 millioner siden slippet i 2006.

Les også: Våre E3-spådommer.
Se også: Skjermbilder fra «Super Mario Galaxy».
Les også: Nytt Zelda til DS annonsert.

Etter den tid har Mario også gjort suksess på Wii med «Super Mario Galaxy» året etter. Blir det Wii eller DS som får et nytt kapittel Mario?

Snart får vi svaret.


Tirsdag 2. juni kommer alle detaljene, for da holder Nintendo sin pressekonferanse under E3. Og PressFire sitter ringside for å rapportere om det hele.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3