Hva med et bærbart «Medal of Honor»?

«Warfighter» og «Need for Speed» på vei til Vita, hevder fransk spillbutikk.

4. juni 2012 09:07

(PressFire.no): Sony kan ha sikret seg et storspill til sin håndholdte PlayStation Vita-konsoll.

«Medal of Honor: Warfighter» fra EA kan være ett av spillene som Sony-toppene Jack Tretton eller Kaz Hirai annonserer fra podiet i Los Angeles denne uka.

En fransk spillforhandler har nå ført opp denne versjonen av skytespillet. CDDiscount har i tillegg fylt opp Vita-avdelingen av nettbutikken med det neste «Need for Speed».

NB! Her finner du alle E3-sakene fra PressFire og en knapp til vårt livestudio som åpner før Microsofts pressekonferanse mandag klokken 18:30.

«»

- Need for Speed også til Vita

Nylig ble det kjent at det er Criterion («Burnout», «Need for Speed: Hot Pursuit») som skal lage det neste bilspillet i EAs seiglivede bilspillserie.

Det vil dreie seg om en oppfølger av «Most Wanted», har utgiveren allerede avslørt.

Det blir garantert mer om disse spillene i neste uke. Her finner du tidspunkter og datoer for pressekonferansene klokka 18:30 i dag.

Sony og EA sine kan være verdt å følge om du er spent på disse tilskuddene til Vita-spillbiblioteket, og da kanskje spesielt for å høre om det lages eksklusivt innhold eller dreier seg om en port.

PlayStation Vita-versjonen av «Medal of Honor: Warfighter» lanseres samtidig med de øvrige versjonene, den 25. oktober, hevder nettsidene til CDDiscount.

Sprengstoffet PETN er fienden

På GDC i San Francisco i mars fikk PressFire en prat med sjefen bak det neste «Medal of Honor», Greg Goodrich.

Han fortalte oss at spillet vil fokusere på et farlig bombestoff, og jakten på de som får tilgang på det.

- Som alle andre «Medal of Honor»-spill er dette historisk fiksjon. Men ulikt det vi har gjort før, der det er en hendelse, er det her flere knyttet sammen med en enkelt terrortrussel. Og det er bombestoffet PETN, et stygt, stygt stoff som vi alle har hatt noe med å gjøre de siste årene, enten vi vet det eller ei, sa Goodrich.

- De norske soldatene er noen av de beste

Spillet utvikles med DICE-teknologien i Frostbite 2-motoren, blant annet brukt til «Battlefield 3», og det vil være norske spesialsoldater representert i spillet.

Greg Goodrich sa at hans konsulenter, amerikanske spesialsoldater, har enorm respekt for de norske FSK-soldatene.

- Vi spurte gutta som vet alt om dette om hvem de ser mest opp til, hvem de respekterer mest. Hvem de ville risikert livet for, og gått i kamp med.

- Og, kors på halsen, i hver eneste samtale ble jegerne nevnt, sa Goodrich til PressFire.

- De ble beskrevet som noen av de beste krigerne på jorda. De hardeste, mest egnede og intelligente spesialsoldatene som er å oppdrive. 

«Medal of Honor: Warfighter» slippes til PlayStation 3, Xbox 360, pc og altså Vita. Lanseringsdatoen er 25. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3