Hva er egentlig «Halo: Spartan Assault»?

Microsoft har sikret seg navnet.

3. juni 2013 11:05

(PressFire.no): I forbindelse med avdukingen av den nye Xbox-en for et par uker siden, kom det frem at Steven Spielberg skal lage en tv-serie basert på «Halo».

Det ble også vist et mystisk bilde fra brukergrensesnittet til Xbox One, der blant annet en Rare-logo dukket opp, spor av noe «Crackdown»-relatert – pluss «Halo»-navnet.

Slikt setter selvsagt Internett i høygir, og spekulasjonene herjer om dette gjelder tre av de 15 spillprosjektene Microsoft allerede har forskuttert til sin nye konsoll.

Nytt spill, eller navnet på Spielberg-serien?

Nå har Microsoft vært ute og sikret seg navnerettighetene til «Halo: Spartan Assault». Det har Fusible funnet ut.

Det gjelder en rekke nettdomener som har dette navnet i seg. Registreringene skjedde i slutten av mai.

Handler det om et nytt spill, eller er «Halo: Spartan Assault» navnet på Spielberg-serien? Vi får nok svaret når Microsoft åpner pressekonferansedelen av E3-spillmessa om en uke.

Det hele starter 18:30 norsk tid, mandag 10. juni.

Det overrasker ingen om Microsoft både har planer om å lage et nytt «Halo»-spill til sin nye konsoll, samtidig som de også går mer i detalj om hva tv-serien skal handle om under E3.

- Mulighet for å lage noe banebrytende

Vi vet at 343 Industries har sendt «Halo»-spillplanene sine til et nytt Microsoft-studio i Vancouver, Canada.

Frank O`Connor fortalte CVG i desember i fjor at disse folka jobber med neste «Halo». 

- Arbeidet med spillet startet faktisk før vi lanserte «Halo 4», fortalte O`Connor i fjor.

- Vi er begeistra over det neste spillet, røpet han overfor CVG i samme slengen.

Når det gjelder Spielberg-planene, vet vi foreløpig ikke så mye. Han og 343 Industries skal lage en tv-serie basert på «Halo»-spillene. Den blir selvsagt eksklusiv for Xbox LIVE, og filmskaperen skal ta rollen som produsent, skriver Shacknews.

- «Halo»-universet gir en utrolig mulighet til å befinne seg der teknologi og mytelaging møtes, for å lage noe virkelig banebrytende, mente Steven Spielberg i en video som ble vist under Xbox One-pressekonferansen.

Her finner du tidspunktene som gjelder, om du har lyst til å følge med når Microsoft, Ubisoft, EA og Sony skal holde sine pressebriefer neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3