Hils på Kinect One

Navnet på sensoren kan være avslørt – pluss et nytt bøy-og-tøy-spill.

23. mai 2013 10:54

(PressFire.no): Ryktene om en Kinect-oppgradering, som skal være mer nøyaktig og sofistikert, har rullet i lang tid.

Det kom derfor som ingen stor overraskelse at «Kinect 2» var noe av det første som ble vist under Microsofts pressekonferanse i Redmond, Washington denne uka.

Sammen med konsollen – Xbox One – og den nye håndkontrolleren, gikk Xbox-general Don Mattrick ikke rundt grøten. Han viste hele parken av konsollteknologien, umiddelbart i pressekonferansen.

Mer fitness på vei

Navnet på nye Kinect blir trolig Kinect One. Microsoft har sikret seg dette domenet, og oppdaterte rettighetene samme dag som deres Xbox-pressekonferanse (21. mai).

Det skriver Gematsu (via Superannuation).

Samtidig har Microsoft også sikret seg navnet «Kinect Fitness» som trolig er ett av de helsebringende tilskuddene av treningsspill som planlegges.

Kinect blir en såpass viktig del av Xbox-fremtiden at Microsoft i løpet av sin pressekonferanse tirsdag både fortalte at Kinect blir solgt sammen med Xbox One-konsollen – og skal «lytte» etter stemmekommandoer, som for eksempel «Xbox On!», for å skru på hele systemet.

Full HD

Konsollen fungerer ikke uten Kinect, bekreftet Microsofts Harvey Eagle overfor IGN, og det legges stor vekt på at Kinect skal kunne kontrollere de fleste aspektene ved navigering og funksjonalitet i Xbox One-menyene.

Kinect One får muligheten til å ta opp, fange og vise video i 1080p-kvalitet.

- Nye Kinect skal lese hver minste bevegelse på armer eller håndledd, hevdet Marc Whitten på pressekonferansen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3