- Har flaggermus på hjernen

Hinter om oppfølger til «Batman: Arkham City».

19. mars 2012 10:25

(PressFire.no): «Batman: Arkham City» var blant fjorårets aller beste spill. Det syns blant andre vår anmelder som belønnet det med toppkarakter.

Oppfølgeren til «Batman: Arkham Asylum», løftet handlingen ut fra fangehullene og lar i stedet spilleren sveve over de høyeste tårnene, og besøke flere ikoniske steder fra flaggermusuniverset.

Rocksteady, som har lagd disse to, vil foreløpig ikke røpe hva de jobber med for tiden. Men ikke se bort i fra at det kan være «Batman»-relatert.

- Vi har mange spennende ideer om hva vi ønsker å gjøre neste gang, sa spillregissør Sefton Hill til VG247 i forbindelse med BAFTA-prisutdelingen denne helga.

- Klarer ikke å fungere uten Batman

Han fortalte videre at hans utviklerkolleger etter å ha gjort seg ferdige med «Arkham City» trodde de hadde brukt alle de beste idéene, men at de i stedet oppdaget at «alle muligheter igjen åpnet seg».

- Umiddelbart satte vi oss ned og tenkte på hva gjør vi neste gang? Det havnet så mange interessante idéer på bordet, ifølge Hill.

Han innrømmer at han har flaggermus på hjernen, skriver VG247. Og hvis du behersker noen hurtigtastkombinasjoner til en datamaskin, ville du selv ha sett dette, sier Hill.

- En tenker alltid på hva man kan gjøre for å forbedre spillet. Hvis du kunne ha trykket CTRL+ALT+DEL i hjernen min, ville du oppdaget at det er 90 prosent Batman der hele tiden.

- Det betyr på et vis at jeg ikke klarer å fungere i en sosial sammenheng uten å snakke om Batman, vitset spillregissøren.

Spøkte med «Batman: Arkham World»

Selv om Rocksteady hinter forsiktig om mer Batman, har de tidligere også på spøkefullt vis gjort det samme.

Det skjedde under Video Game Awards i Los Angeles like før jul, der Jokeren i en filmsnutt takket for prisen som beste spillfigur.

Jokeren liksomavslørte et prosjekt kalt «Batman: Arkham World», før han gliste inn i kameraet og sa «Ooops, spoilers». Er dette noe mer enn bare en spøk fra dette britiske spillstudioet?

Her er en filmsnutt som tar for seg VGA-talen til Jokeren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3