Har du ikke pc til å spille «The Witcher 2»?

Fortvil ikke – mye tyder på at en konsollversjon er på vei.

25. mai 2011 16:10

Etter vår ekstremt positive anmeldelse av «The Witcher 2: Assassins of Kings» burde det være gode nyheter for de som ikke spiller pc-spill at det nå kan se ut som en konsollversjon er på vei.

Den dårlige nyheten for PlayStation 3-eiere kan være at det ser ut som spillet muligens kun er på vei til Xbox 360, selv om ingenting ennå er sikkert.

I et intervju med Eurogamer.net har den polske utvikleren hintet om at et nytt «Witcher»-spill vil bli avduket på årets E3 i Los Angeles, samtidig som de fortalte at det kanskje ville være en annonsering konsolleiere ville sette pris på.

Nå har ryktene fått vann på mølla av at det amerikanske sensurorganet, Entertainment Software Rating Board eller ESRB, faktisk har oppgitt Xbox 360 som en plattform ved siden av pc-versjonen av «The Witcher 2: Assassins of Kings».

En konsollversjon av «The Witcher 2: Assassins of Kings» kan være en meget god idé – vår anmelder foretrakk å spille PC-spillet med en Xbox 360-kontroller koblet til datamaskinen.

CD Projekt har også tidligere jobbet med en egen konsollversjon av det første «The Witcher»-spillet som skulle lanseres under tittelen «The Witcher: Rise of the White Wolf», men den franske utvikleren som skulle utvikle konsollversjonen stoppet produksjonen i 2009.

Ifølge CD Projekt pauset de produksjonen fordi den franske utvikleren, Widescreen Games, ikke klarte å møte deadlines og at tekniske problemer gjorde at de ble bekymret for den tekniske kvaliteten på spillet.  Dette spillet var planlagt for både PlayStation 3 og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3